Väkertelen kirjanmerkkejä. Niitä on helppo tehdä: leikataan (Tiimarin!) kartonkikortteja neljänneksiksi ja sitten liimataan niihin kauniita kuvia Taiteen Mestarit-lehdestä. Tai vaihtoehtoisesti tarroja, sarjakuvanpätkiä, kiiltokuvia.. Mikäli liimapintaa tulee runsaasti, niin sitten - ja miksei muutenkin - homma viimeistellään päällystämällä kirjanmerkki kontaktimuovilla.

Olen tehnyt jo useamman tällaisen kirjanmerkin. Kyllästyin siihen, kun niitä ei koskaan tunnu olevan tarpeeksi. Tietysti hukkaprosenttikin on suuri. Ehkä jätän niitä vahingossa kirjaston kirjojen väliin - ikävämpi juttu!

Kuvahulluna varmasti tulen laittamaan kuvia tekeleistä tänne blogiin ja flickriin myös. Tunnen onnistumisen iloa! Jemmaan myös kaappeihin pahvilaatikoita "kaiken varalta" ja nyt ajattelin päällystää niitäkin kauniilla kuvilla. Niistä saisi hienoja, persoonallisia lahjalaatikoita. Mukavaa laittaa joku epämuotoinen lahjaesine sellaiseen laatikkoon.. vaikeampaa kääriä sellainen lahjapaperiin, ellei laatikko ole antamassa muotoa.

Me kaksi

Pietarin ja Paavalin päiväksi sattuneesta illanvietosta todisteeksi oheinen kuva. Muista osallistujista en viitsi laittaa kuvia, kun en ole pyytänyt lupaa sellaiseen. Niinpä niin, taas yksi asia tallennettavaksi unohduskirjaan. Etten unohtaisi. 

721337.jpg